+389 75 231 955 [email protected]

Сместување

Вили и апартман

Апартман

Во апартманот е дозволен престој на максимум 4 лица

Вила

Во вилата е дозволен престој на максимум 8 лица

Mavrovo Square ” Villas & Apartment “

Резервирајте денес и радувајте се  релаксирачки престој кај нас